Si ta fusni këmishën në pantallona pa e rrudhosur atë (Video)

ke_1475995669-1453236“Palosja ushtarake” është një metodë e njohur për parandalimin e rrudhave anëve të belit kur vishni këmisha. Përderisa keni pasur vështirësi ta futni mirë një këmishë nën pantallona gjatë tërë jetës, tani më nuk është nevoja të dukeni i pa rregulluar dhe pa stil vetëm për shkak të këmishës që zakonisht rrudhoset anash kur futet nën pantallona. Videoja e mëposhtme e demonstron metodën e palosjes ushtarake, metodë e thjesht dhe e lehtë për t’i eliminuar rrudhat e padëshiruara dhe që siguron palosje elegante 24/7.