Si prodhohet çamçakëzi (VIDEO)

loading...

Camcakezi

loading...


Pëtdorimi i çamçakëzit ka filluar qysh para 5000 viteve në periudhën e neolitit. Gjurmët e para të ekzistimit të çamçakëzit janë gjetur në Finlandë. Sot ai gjen përdorim të madh dhe ka një efekt pozitiv në ruajtjen e higjienës së gojës dhe shëndetit të dhëmbëve. Si prodhohet ai, mund ta gjeni në videon më poshtë.

loading...