Si kurdiset një ndeshje e Dritës së Bogovinës – VIDEO

sileks-vardarNë momentin kur mendojnë se udhëheqësia e FFM-së është ri-ngritur do të zhgënjehemi. Një gjë të tillë e vërteton ndeshja e fundit në Kratovë mes Sileksit dhe Dritës sëv Bogovinës nga Tetova. Është qesharak fakti që lojtarët nuk din të luajnë në mënyrën e duhur qoftë edhe një ndeshje të kurdisur. Goli i fundit i ndeshjes është momenti më qesharak që keni mundësi ta shihni më poshtë./Shqipmedia

VIDEO: