Si kanë qenë dhe si janë sot 11 “divat” e muzikës shqiptare

Sot nuk ka të shëmtuar dhe të bukur, ka thjesht të pasur dhe të varfër dhe kjo shprehje vlen më së miri ndodhsha edhe për artistët edhe këta shqiptarë.

Të gjitha divat e ekranit sot i shohim të kuruara dhe në top formë, por jo gjithnjë kanë qenë kështu dhe fotot e mëposhtme.

Ndoshta është edhe thjesht ndryshimi në moshë, megjithatë ka diferencë të madhe.