Si flirtojnë Genta me Gencin (Video)

loading...


Etnon dhe Genta Ismajli sollën një këngë shumë të klikuar pak para fillimit të verës
Bëhet fjalë për këngën e tyre Shake it.

Veç kësaj kënge ata gjatë intervistës për ExpressRozë folën edhe për mënyrën se si flirtojnë ata nëpër klube.
etnon

loading...

loading...