Si e njohin të huajt Shqipërinë, 10 shprehje nga figura të njohura për vendin tonë

Historia tregon se shqiptarët janë ndër popujt më të lashtë në kontinentin europian dhe si të tillë padyshim që të parët tanë kanë lënë gjurmë dhe emër ngado. Qyshse herët shqiptarët kanë vizituar/migruar në vendet e huaja duke mundësuar kështu në transportimin e kulturës shqiptare dhe një mundësi që popujt e tjerë të na njohin.
Nga kjo po sjellim 10 shprehjet që personazhe të njohura kanë thënë për shqiptarët ndër vite.
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim