Si e kthej virgjërinë Shkëndije Mujaj? (FOTO)


Dikur e njihnim si këngëtare, mirëpo ka kohë që më nuk po këndon, nuk po sjellë risi në muzikë. Shkëndije Mujaj më tepër mbetet aktuale falë fotove provokative dhe “belfieve” të pa numërta që realizon çdo ditë
Me pak fjalë, të pasmet e mbajnë në qendër të vëmendjes Shkëndijën. Megjithatë, ajo është e fortë edhe në një aspekt tjetër, në lëshimin e deklaratave bombastike dhe nganjëherë të çuditshme.

E vërtet që deri më tani Shkëndija nuk është folur të ketë qenë në lidhje me ndonjë mashkull, ama deklarata e saj se është “e virgjër” mbetet shokuese. Ajo thotë se është pjesërisht e virgjër. E, se si i bjen tamam kjo, e di vetëm Shkëndije Mujaj,