Si e festoi Vali Corleone ditëlindjen – VIDEO

downloadKishin menduar që ta kënaqin në çdo detaj. I rrethuar nga vajzat dhe truprojat e tij të pandashme, djali nga Gjilani Valentino Corleone pak ditë më parë ka festuar ditëlindjen e tij.

Ndërsa përveç argëtimit nga Dafina Zeqiri, Vali kishte pas edhe një mysafir special. Ai që s’iu kishte ndarë përgjatë gjithë natës ishte deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës në Kuvendin e Kosovës, Lutfi Haziri, i fundit ky i cili duket se e kishte gëzuar shumë të vetëquajturin ‘King’ me prezencën e tij.