Si duken pa dhëmbë yjet e Hollywoodit (FOTO )

41159[1]Fotografi të yjeve të Hollywoodit të përpunuara në programe kompjuterike duke ju heq dhëmbët po thyejnë rekorde pëlqimesh dhe shpërndarjesh në rrjetet sociale.

Në fotot e mësipërme ju ftojmë të shihni si do dukeshin yjet e Hollywoodit pa dhëmbë.

41132[1]41133[1]41134[1]41135[1]41136[1]41137[1]41138[1]41139[1]41140[1]41141[1]41142[1]41143[1]41144[1]41145[1]41146[1]41147[1]41148[1]41149[1]41150[1]41151[1]41152[1]41153[1]41154[1]41155[1]41156[1]41157[1]41158[1]41159[1]41160[1]41131[1]