Si do të ndiheshit nëse një “zonjë” e nervozuar ua gërvisht veturën e mbi 100 mijë dollarë? (Video)


Policia është vënë në kërkim të gruas e cila ndalë veturën në trotuar, dhe në momentin që del nga vetura, fillon ta gërvisht me çelësa Ford Mustagun më të ri që ishte parkuar pranë një garazhi. Çmimi i kësaj veturë shkon deri në mbi 100 mijë dollarë, ndërsa një gjë është e sigurt që pronari i kësaj veturë nuk është gëzuar kur e ka parë veturën e tij, Ende nuk dihen arsyet e këtij veprimi të gruas së “nervozuar” e cila pa pikë turpi gërvisht veturën me çelësa dhe largohet nga vendi i ngjarjes thuajse nuk ka ndodhi asgjë e keqe.