Si dhe me çfarë duhet të vishen bizhuteritë e argjendit?

Bizhuteritë nxjerrin në pah personalitetit tuaj dhe zbukurojnë veshjen.

Për më tepër, bizhuteritë e argjendit zakonisht kanë vlera sentimentale për ne. Unaza, zinxhirët, vathët, janë aksesorë të domosdoshëm. Këtu janë disa këshilla të vlefshme nga Living për kombinimin e tyre:

f.0715095411506_m

Rregullat që duhen zbatuar:
– Byzylyku i argjendtë: ai do t’iu japë një pamje më të bukur dhe të sigurt në qoftë se vishet me një fustan me mëngë të shkurtra.
– Një palë vathë të gjatë: sigurohuni që të mblidhni flokët në një model të thjeshtë në mënyrë që të shkëlqeni.
– Një gjerdan argjendi: duhet të dini se ka disa rregulla që duhet të respektoni. Nëse keni fytyra të rrumbullakët apo gjoks të vogël, preferoni një zinxhir të gjatë. Por nëse ju tashmë keni vendosur një palë vathë të varura, atëherë bëni kujdes në zgjedhjen e varëses.