Shumë shpejt këto të pasme mund të jenë single (FOTO)

413Asaj nuk i vjen asnjëherë turp që të tregojë të pasmet e saj, duke gjetur gjithmonë një mënyrë për të kënaqur fansat e saj.

Por tani në media kanë nisur të qarkullojnë zëra se Coco Austin mund të ndahet nga i shoqi i saj, Ice- T.

Arsyeja duket se është tradhtia. Ajo mendohet se ka shkuar me një këngëtar rap-i, edhe pse këto janë dyshime.

Çifti ka 11 vjet të martuar dhe deri më tani janë shfaqur në media si mjaft të lumtur me njëri- tjetrin.