Shtylla elektrike në autobus, direkt në kokën e shoferit! / Video

1798_477664782287316_423844584_nNjë shofer autobusi është shpallur hero pasi që ka menagjuar që ta mbaj autobusin në rrugë dhe të shpëtojë së pari vehten e pastaj edhe udhëtaret nga nje shtyllë elektrike që ka hyrë në autobus përmes xhamit i përparmë.

Kamerat e sigurisë në autobus tregon ngasësin Mao Zhihao duke biseduar me dikë para se të shihte rrezikun përpara tij, por ai pat me qindra të sekondit para se shtylla e madhe e kaltërt e hekurit të hyjë në brendi të autobusit.

Ikje shumë me fat e ngasësit pasiqë shtylla ka goditur atë në kokë, por ai ka shpëtuar falë shkathtësisë së tij madje edhe vdekjen