Shtiret si i pastrehë, merr reagime të pabesueshme (VIDEO)

1-631-620x330-530x300Një bloger mysliman ka marrë reagime të pabesueshme kur vendosi të shtirej si një njeri i pastrehë, si pjesë e një eksperimenti social. Video e filmuar në Londër tregon Hstar Vlogs të ulur në rrugë së bashku me një tabelë “Jam i pastrehë”. Ndërkohë që injorohet nga shumë kalimtarë, disa ndalojë dhe e pyesin nëse është mirë, derisa një burrë i afrohet dhe i ofron ushqim. Por yllit të Youtube iu desh të dilte nga roli kur një grua bujare i ofroi 50 paund.