Shtetësia amerikane, avokati: Ja kur dhe si e përfitoni atë

Avokati Kieran Both u përgjigjet interesit të lexuesve lidhur me shtetësinë amerikane.
Babai im u bë shtetas amerikan, po unë a quhem shtetas tani?
“Unë jam 17 vjeç dhe e kam kartën jeshile përmes babait. Prindërit e mi janë divorcuar dhe unë kam jetuar me babain që atëhere. Nëna ime e la Amerikën. A jam i…

Vazhdimi