Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)

SHPËRNDAJE

Ky është shembulli se fantazia, bashkua me teknologjinë e avancuar, mund të krijojnë arritje të pashembullta për nga bukuria dhe funksionaliteti i tyre.

Zmadho fotografinë

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)

Fantazia e njeriu nuk njeh kufi dhe falë kësaj fantazie, edhe arritjet në fushën e arkitekturës ndonjëherë kapërcejnë çdo limit.

Ky është shembulli se fantazia, bashkua me teknologjinë e avancuar, mund të krijojnë arritje të pashembullta për nga bukuria dhe funksionaliteti i tyre.

Në një koleksion të shtëpive më të rralla të botës, revista “Architecture Noë!” na dhuroi këto pamje fantastike.

Zmadho fotografinë

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)
Zmadho fotografinë

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)

Shtëpitë më të veçanta në botë (FOTO)
SHPËRNDAJE
Loading...
Artikulli paraprakZbulohet “planeti blu” jashtë sistemit tonë diellor
Artikulli tjetërAkuzat e Pep Guardiolës, reagon Barcelona