Shtëpia më e vjetër se 300 vjet, por s’mund ta besoni si duket brenda (FOTO)

Kjo shtëpi gjendet në Cornwall, Britani të Madhe, dhe është ndërtuar në vitin 1680.

Mund të duket si e vogël nga jashtë, por përbrenda do të ju bëjë ta dashuroni.

Kjo shtëpi ishte më e vjetër, por një çift i ri e kishin blerë atë dhe e kishin modernizuar, duke e bërë një shtëpi komforte ku kanë gjithçka çfarë duan.

Më poshtë, lajmi.net i sjellë për ju disa fotografi të kësaj shtëpie të mahnitshme.

300-650x358