Shtëpia e saj vinte gjithmonë erë të mirë. Njerëzit nuk e kuptonin pse. Ja sekreti..

Vajza, doni ta dini trukun më të mirë për të pasur një shtëpi që gjithmonë vjen erë të mirë? Do mahniteni kur ta shikoni sesa e thjeshtë është kjo metodë dhe se sa efektive.

Përbërësit:

¼ gotë me sfera detergjenti
2 gota ujë
4 lugë sodë buke
tenxhere
Përgatitja:

Vendos sferat e detergjentit në një kovë dhe shtoni 4 lugë sodë buke. Shto 2 gota me ujë të valuar dhe përziheni. Pas 30 minutash, kjo do të shpërbëhet. Merrni një shishe sprucuese dhe e vendosni këtë përzierje brenda shishes. Përdoreni këtë spraj për të pastruar gjëra të tilla si divanë, dollapë, rroba, dhe tapete .Gjithashtu, nëse shihni se soda nuk është e përzier mirë, shtoni pak alkool dhe përziejeni përsëri. Mos hezitoni, provoni që so