“Shtatëzënë” prej më se… 15 vjet!

 

Shtatezene-qe-15-vjet1Barku i saj i fryrë, është në këtë gjendje për shkak të një çrregullimi në zorrë, prej të cilët vuan edhe sot 33 vjeçarja.

 

Për shkak të saj, siç dhe ajo thotë, të mos jetojnë në jetë normale sa herë qe e zënë krizat dhe barku i saj fryhet së tepërmi.

 

Joanne ka një vajzë 5-vjeçe dhe ajo shpreson që me një ndërhyrje kirurgjikale ti instalojnë një aparaturë specifike, e cila funksionon si valvul brenda në zorrë, me qëllim që të normalizoj funksionin e saj dhe të mos fryhet siç më parë