Shtatë vjeçari shqiptar nën shënjestër të Barcelonës [VIDEO]

ilir-sherifi_350_228Ekipi i Barcelonës ështëv azhdimisht në gjah për talentat e rinj të futbollit.
Nën survejimin e agjentëve të klubit të famshëm katalan është edhe 7 vjeçari shqiptar që për moemntin e familjen e tij jeton në Hamburg të Gjermanisë.

Përndryshe bëhet fjalë për talentin Ilir Sherifi me origjinë nga Tetova (fsh Brodec) që është i lundur më 24.05.2005.

Për momentin Sherifi është duke luajtuar për kategoritë e reja të klubit gjerman St. Paul./albtime
Përcileni videon dhe vlerësoni se a e meriton epitetin Messi shqiptarë.