Shtatë gjëra të cilat nuk duhet ti kesh!

loading...

ghand

loading...
Është konsideruar si një nga mendjet më të ndritura që ka njohur njerëzimi.
Ku me urtësinë, mençurinë intelektin dhe paqe dashurinë e tij të pashtershme, mundi të kthej në idhullin e urtësisë dhe gjenerata të tëa njerëzish ti përulen atij sot me respekt.

Sipas liderit të madh indian Mahatma Gandhi, në vijim janë 7 mëkatet e shoqërisë. Në shoqërinë që ai ëndërronte, njerëzit nuk duhet të kishin këto shtatë pika:
1. Pasuri pa mund
2. Kënaqësi pa ndjenjë
3. Tregti pa moral
4. Dituri pa karakter
5. Shkencë pa njerëzi
6. Adhurim pa sakrificë
7. Politikë pa parime

loading...