“Shtabi i Milionerëve” Ketu bejne pjese Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Ramush Haradinaj, Sami Lushtaku, Kadri Veseli dhe Sylejman Selimi (VIDEO)

Zona Express sjell dokumentarin ekskluziv “Shtabi i Milionerëve” (Pjesa e Parë)

Çfarë pasurie ka Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Ramush Haradinaj, Sami Lushtaku, Kadri Veseli dhe Sylejman Selimi? Ku jetojnë ata, në çfarë shtëpish? Çfarë biznese kanë? Sa hektarë tokë kanë blerë në procesin e privatizimit? Sa para kesh zotërojnë? Çfarë vetura vozisin? Ku ju shkollohen fëmijët?

Krejt këto i mësoni të dielën në ora 20:45 në Klan Kosova. Autor i emisionit Leonard Kerquki
Untitled