Shqiptarja nxjerr jashtë loje amerikanet me bukurinë e saj, rrëmben kurorën e SHBA

Leona Koxha vetëm 20 vjeç është shpallur “Miss Collegiate America 2017”. Bukuroshja ka lënë pas shumë vajza të tjera amerikane, pasi ajo u shpall më e bukura dhe rrëmbeu kurorën.

Bukuroshja nga Kaçaniku do të përfaqësojë Kaliforninë në garën kombëtare, e cila këtë vit do të zhvillohet në Arkansas.

20-vjeçarja studion “Marrëdhënie ndërkombëtare dhe menaxhimi i krizave ndërkombëtare” në San Diego State University të Kalifornisë.