Shqiptarja në Itali, vrau 3 vajzat e saj por dënim për të nuk ka

Passport.jpg1

Shqiptarja Edlira Çopa,e cila vrau tri vajzat e saj, do të dalë para gjykatës më 24 mars, në një seancë dëgjimi paraprake para gjyqtarit Massimiliano Mercaldo. Lajmi u bë i ditur dje, nga avokati mbrojtës i gruas me origjinë shqiptare, që më 9 mars të vitit të kaluar, vrau tri vajzat në shtëpinë e saj në Chiuso.

Një gjë është e sigurt, Edlira, e cila është akuzuar për vrasje të trefishtë, që i dha fund jetës së Simonës (13 vjeç), Kesit (10 vjeç) dhe Sidnit (3 vjeç), konsiderohet e sëmurë nga ana psikike. Ajo nuk mundet që të ndëshkohet penalisht, për shkak të gjendjes së saj mendore.