Shqiptari ngacmon vajzën në rrugë, mamaja e saj i jep mësim të mirë (VIDEO)

2-490-620x330Një ngjarje e pakëndshme ka ndodhur në qytetin e Lezhës, ku disa djem kanë ngacmuar një vajzë në rrugë. Mamaja e cila po e shoqëronte vajzën ka shpërthyer ndaj djalit në shqelma, mallkime, kërcënime dhe të shara. Siç shihet në video janë futur burra në mes për të mbajtur mamanë e vajzës që kishte shpërthyer ndaj djalit. Pasi në një moment në videon amatore të dërguar pranë redaksisë Jetaoshqef.al, ata shihen duke diskutuar. Sipas qytetarit vajza i ka rënë në shpullë djalit, ka marrë mamanë e cila nuk ndalon së kërcënuari dhe janë larguar.