Shqiptari lë me “gisht në gojë” policinë italiane, u bën atë që s’e kishin menduar kurrë

Francesco Xhepa dhe Enert Çalloku, dy emigrantë shqiptar me banim në Itali janë arrestuar.
Ata ishte denoncuar nga banorët e lagjes “Emilia all’Angelo”, pasi në banesën e tyre hynin dhe dilnin shumë persona.
Pas denoncimeve të shumta policia ka nisur hetimet dhe në momentin, kur policia ka nisur aksionin 23-vjeçari per me shum detaje interesante
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim