Shqiptari “kushëri” i Nostradamusit… fiton miliona me këtë parashikim (FOTO)

Të provosh fatin nuk është diçka e keqe, po flasim për fatin në loto duke luajtur me rezultate të ndeshjeve të ndryshme.
Mirëpo, ashtu si çdo gjë që teprohet nuk është mirë që kjo lojë të kthehet në ves.
Të qëllosh rezultatet e sakta ndodh shumë rrallë dhe nuk është e gjitha fat, por lidhet edhe me njohjen e ekipeve dhe psikologjisë së futbollit pa dyshim.
Mbrëmjen e djeshme u luajtën ndeshjet e Uefa Champions League për fazën e grupeve dhe një i ri nga Shqipëria ka qëlluar në kokë rezultatin e tre prej tyre.
Lexo lajmin e plotë më poshtë

Vazhdim