Shqiptari i ‘çmendur’, por që është gjeni (Video)

Fatmir-Rrojkaj
Ai mund të duket i çmendur, por në fakt është një gjeni.
Kjo është historia e Fatmir Rrokajt nga fshati Varibop të Mallakatrës në Shqipëri, ka filluar që në moshën 13 vjec.
Ai në atë kohë ishte në klasën e shtatë dhe mësuesve u ra në sy si një nxënës me të aftësi të jashtëzakonshme në matematikë.
Fatmiri është i aftë të bëjë shumëzime me njëzet shifra dhe kjo ishte e rrallë dhe e padëgjuar.
Por fatkeqësisht ai tashmë ka mbetur i lënë pas dore dhe sillet nëpër fshat sikur të jetë i çmendur.

https://youtu.be/BA6gpajQM3Y