Shqiptari çon në këmbë jurinë e “The Voice” në Gjermani, dëgjojeni çfarë zëri ka (Video)

djaloshi-780x439_1477737144-6333042Shpresim Ahmeti është djaloshi që arriti të kthente disa anëtarë te jurisë në konkursin e talenteve ‘The Voice’ në Gjermani. Ai është një student në Gjermani dhe mbrëmjen e djeshme, i riu ka dalë në skenën e shfaqen së tretë të sezonit të gjashtë të “The Voice of Germany” dhe ka mahnitur jurinë e publikun me zërin e tij. Talenti i 18-­vjeçarit ka marrë vëmendjen e mediave gjermane që kanë shkruar për “zërin e tij briliant”.

https://youtu.be/WP3DDWrxz4M