Shqiptarët shpërthyen në fyerje nga kontrolli i policëve maqedonas, por ja ç’bëjnë policët tanë në Strugë

Policia shqiptare patrullon ne rruget e Maqedonise. Vetem pak dite pasi policet maqedonas u pane rrugeve te jugut te Shqiperise teksa benin kontrolle e patrullime, sot policet shqiptare bejne te njejten gje ne Strugë.
“Me Eugentin dhe Edisonin, punonjës të Policisë së Shtetit Shqiptar me shërbim në Strugë në kuadër të marrëveshjes mes dy Policive”- shkruan Policia e Shtetit, teksa ka postuar ne faqen e saj ne FB nje video nga sherbimi.
Kujtojme se shqiptaret shperthyen ne fyerje nga kontroll i policeve maqedonas, duke e quajtur kete te turpshme dhe te papranueshme.

VIDEO