Shqiponja shqiptare theu rekordin botëror në Dubai (VIDEO)

popo

Shqiponja ateroi! Dhe çfarë udhëtimi i mrekullueshëm ishte.

Shikojeni se si qielli duket mbi Dubai, duke filmuar pamje të mahnitshme.

Shqiponja Perandorake është e sojit i cili ka prejardhjen nga europa juglindore, duke thyer një rekord botërorë pasi fluturoi nga maja e ndërtesës më të lartë Burj Khalifa. /lajmi.net/