Shqipëria ngritët në renditjen e FIFA’s (Foto)


Shqipëria është ngritur për një pozitë në renditjen e re të FIFA’s.
Kombëtarja shqiptare është ngritur në pozitën e 35’të në renditjen e re të FIFA’s, duke u ngritur për një pozitë më lartë.

Kjo renditje e Shqipërisë ka ardhur pas humbjes 2:1 nga Austria dhe fitores 2:0 në anën tjetër kundër Luksemburgut.

Belgjika vazhdon të mbaj vendin e parë, e ndjekur nga Argjentina në vendin e dytë dhe Spanja në vendin e tretë.
Top pesëshen e përmbyllin Gjermania dhe Kili. /Express
s1

s2