Shpresë për këtë vajzë të lindur me fytyrë anormale (FOTO)

 

Katie Renfroe

Amerikania Katie Renfroe   është një vogëlushe me një çrregullim të rrallë gjenetik, të njohur si  megalencophaly.

Kjo sëmundje, që është dagnostifikuar para se të lindte, bën që ajo të ketë kokën dhe fytyrën shumë të mëdha.

Deri më tani ajo i është nënshtruar disa operacioneve ndërsa mjekët i kanë hequr edhe një pjesë të trurit.

Mjekët në Florida shpresojnë që me anë të disa ndërhyrjeve të zvogëlojnë mollëzat, faqet, buzët e gjuhën, që vogëlushja të kthehet në përmasat normale.

Megjithatë, prindërit e   Katie Renfroe  kanë tetë fëmijë, shprehen se ajo është dhuratë e Zotit dhe një dhuratë të Zotit nuk mund ta hedhësh tutje.

“Katie merr gjithë dashurinë e nevojshme dhe askush nuk e trajton si handikapate”, shprehen prindërit e Katie Renfroe.

Shikoni më sipër fotografitë e Katie Renfroe

 

28251