Shprehet Babai i Dëshmorit Mujë H Krasniqi Shpalos Tradhëtinë e R.Haredinaj dhe H.Thaçit…(Video)


Babai i dy dëshmorëve thotë se është penduar që u dha djemëve te tijë lejen që të marrin pjesë ne luftën çlirimtare te Uçk-së
Flet babai i dëshmorit Mujë H Krasniqi -shpalos tradhëtinë e R.Haredinaj dhe H.Thaçit.
1