Shpikje shqiptarësh! Mbani barkun me dorë me kuksianët që sfidojnë acarin në Austri (VIDEO)


Dy shokë kuksianë kanë shkuar në Austri, por për fat të keq makina e tyre ka shfaqur probleme dhe mbetën pa ngrohje. Kuksianët të cilët në mes të acarit duhet të bënin rrugën deri në Tiranë, kanë gjetur një zgjidhje tjetër. Ata kanë blerë një tharëse flokësh dhe me të kanë mundur që të shtyjnë një pjesë të rrugës për të sfiduar të ftohtin e Austrisë. Në video, njëri nga djemtë bën edhe komentin dhe me humor shpjegon situatën.