Shpëton jetën një njeriu, por kritikohet ashpër, ja pse…

Një njeri kishte pësuar aksident të rëndë me makinë dhe ky burrë kishte reaguar menjëherë duke i vënë vetën në rrezik për ti ndihmuar.
Sigurisht, ky njeri është një hero, por ajo që i ka bërë njerëzit t’a kritikojnë është se ky burrë së pari e kishte lëshuar kamerën e telefonit për të filmuar gjestin e mirë që po e bënte. Njeriu që kishte pësuar aksident ishte duke garuar me makina dhe për një çast e kishte humbur kontrollin mbi veturën. Mjekët thanë se gjendja e tij nuk është e keqe dhe do të shërohet shpejtë. Gjesti i burrit mbetet gjithësesi një gjest shumë i madh, por njerëve u ka penguar pse ai ka humbur kohë duke menduar fillimisht për filmimin.

11