Shpëtojnë plakun që po fundosej me veturë në liqen (Video)

screenshot-10_1476134567-5208935Ky është momenti tronditës kur një burrë dhe qeni i tij u shpëtuan nga tre kalimtarë të guximshëm kur vetura e tij ra në një liqen në Angli dhe filloi të fundosej. Pamjet nga skena shfaqin treshen e shpëtimtarëve duke tentuar që ta shpëtojnë urgjentisht burrin, i cili ishte i moshuar. Notuesit – një grua dhe dy burra – mund të shihen duke goditur xhamin e veturës për ta thyer atë pasi përpjekja për ta hapur derën dështoi, Ata ia dolën që ta hapnin derën prapa dhe ta nxirrnin jashtë pensionerin.

https://youtu.be/hTpIoB_6ZRk