Shpëtojnë nga mbytja një grua (Pamje shokuese – Video/Foto)

1

Një grua duhet të jetë jashtëzakonisht me fat që është gjallë, pasi makina e saj doli nga një parking dhe nisi të zhytej me shpejtësi në ujë.
Ngjarja e tmerrshme ndodhi në Okland të Zelandës së Re.

Fotot tregojnë gruan e tmerruar në dritaren e pasme të makinës BMW, ndërkohë që policët thyejnë xhamin për ta shpëtuar.

Makina po zhytej me shpejtësi dhe nuk kishte shumë kohë.

Oficerët e nxorën gruan nga makina vetëm pak sekonda përpara se mjeti të zhytej në ujë.