Shpërthim i madh në Londër, ndërtesa në zjarr, shumë të lënduar (Video)


Shpërthim i fuqishëm është dëgjuar në një ndërtesë në lindje të Londrës sonte rreth orës 17 e 30 sipas kohës lokale. Shpërthimi është pasuar me flakë të madhe. Shkaku i shpërthimit ende nuk është bërë i ditur, derisa në terren janë një numër i madh i automjeteve të Ndihmës së Shpejt dhe së paku 70 mjete të zjarrfikësve, të cilët po luftojnë me zjarrin, Deri me tash janë konfirmuar të paktën pesë persona janë plagosur nga një shpërthim që ndodhi sot në një ndërtesë trekatëshe në lindje të Londrës.