Shpërthen Barbana Dini ndaj imamit: “Je zhgënjim, ktheve gruan në skllave seksi…” (VIDEO)

Video e imamit Elvis Naçi, në të cilën ai flet për tradhëtinë bashkëshortore ka shkaktuar debate dhe kundërshti.
Sipas imamit, arsyeja e tradhëtisë bashkëshortore është femra e cila “ia var vetes”, nuk zbukurohet dhe e le veten të shëndoshet.
“Po shkoi një femër 150 kile…ah mbaroi familja. Thonë ca s’e kam mbajt veten këto kohë, mirë se e ke femra që mbajnë veten jashtë familjes, mos u mërzit, se s’e ka të vështirë me të tradhtu. Sot është bërë e lehtë fare.”, thotë Naçi ndër të tjera në vide per me shum detaje dhe video
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim