Shpenzoi 30.000 euro për t’u bërë e ‘përsosur’, por ende nuk është e kënaqur (FOTO)

1-340-620x330-1-530x300Një 24-vjeçare ka shpenzuar 30.000 euro në operacione plastike.
Ajo është Chloe Munnings, nga Anglia, e cila ka thënë se nuk do të ndalojë derisa të bëhet perfekte, raporton sot Daily Mail.
Munnings ka kryer operacione për t’u dobësuar, dy operacione në gjoks, një rinoplasti, mbushje të buzëve dhe faqeve, botoks dhe operacione të tjera, por thotë se ende nuk është shumë e lumtur me pamjen e saj.
Chloe thotë se nuk do të ndalojë së përmirësuari pamjen e saj derisa të arrijë përsosmërinë fizike: gjinj të mëdhenj, buzë të mëdha, hundë të vogël dhe një bel të ngushtë.
Chloe Munnings, modele “webcam”, thotë se ka nisur operacionet që kur ka qenë 21-vjeç.1-340

4-60

7-35

6-44