Shpendi dhe enigma e çokollatës mbi jastëk…

c067c02e-44ad-49c1-ad7d-445059ae5b3d---0-Shpendi ka vene re se pas çdo spektakli te se shtunës, ne mëngjesin e ditës tjetër, gjen një çokollate mbi jastëkun e tij.

Shpendi ndërsa zgjohet gjen një çokollatë në krevat dhe i çuditur ia tregon këtë gjë Jonildës, duke thënë se çdo javë pas spektaklit ai ka gjetur nga një çokollatë te jastëku, por nuk e di se kush është personi që ia bën këtë dhuratë.

Jonilda mendon se është dikush që e simpatizon e Shpendi e falënderon, kushdo qoftë nga banorët, për këtë gjest.