Shpati i çmendur pas gjoksit të Fjolla Morinës

Këngëtarja kosovare Fjolla Morina ka publikuar një foto të bërë së bashku me këngëtarin Shpat Kasapi.
Fjolla provokon me veshjen me dekolte vërtet të ekzagjëruar, ku pothuajse i del në pah i gjithë gjoksi dhe këtë gjë e ka vënë re Shpati, i cili në foto ka drejtuar gishtin drejt gjoksit të saj.