Shota tregon se si është të luash nudo në filma (Video)

shota

Aktorja Shota Baraliu kishte pranuar të luaj në skena nudo qysh prej pas luftës në Kosovë

Kështu ajo është bërë aktorja e parë kosovare e cila kishte marrë guximin që të dal në këso filmash.

Pas filmit të Teuta Krasniqit, Shota tregon se si është të luash një skenë nudo në një film shqiptar dhe Shota tregon se si është të luash një skenë nudo në një film shqiptar dhe çka mendon ajo për kolegët e saj që kanë filluar të zhvishen në film.