Shoping falas për 30 minuta gjatë muajit të Ramazanit, gratë zbrazin qendrën tregtare (Video)

Gjatë muajit të Ramazanit pikërisht më datën 29 maj, qendra tregtare “Lulu Center and Hypermarket” në Abu Dhabi, ka dhuruar 30 minuta gjësende të ndryshme falas për klientët e saj të cilët se kanë menduar dy herë faktin për të shkuar në qendër për të marrë çfarë munden falas.
Përpara syve të rojeve të sigurisë, femra të veshura me të zeza dhe burka kanë shpërthyer ekspozitat për të marrë veshje me ngjyra, të cilat tërhiqeshin nga varëset në një kohë të shkurtër.
Edhe pse menaxherët e qendrës tregtare u kishin dhuruar 30 minuta që të marrin çfarë të donë falas, mjaftoi që të vërshohet hapësira nga qindra e mijëra njerëz.
Videon shikone me poshtë:
VIDEO