Shokuese/Kukulla e pushtuar nga shpirtrat flet me njerëzit, përgjigjet dhe pse s’ka bateri

Një kukull me bateri dyshohet se është e pushtuar nga shpirtrat. Ajo është filmuar nga kalimtarët dhe njerëzit e pranishëm në një prej rrugëve të qytetit Cusco në Peru.
Kukulla flet, përgjigjet pyetjeve që i bëjnë, hap e mbyll sytë, edhe pse i janë hequr bateritë e normalisht nuk duhej të jepte asnjë lloj shenje, por të ishte vetëm një kukull pa jetë si gjithë të tjerat.
Personat që filmojnë skenën, ka momente që edhe tremben nga ajo që ndodh. Videoja është publikuar në YouTube dhe ka marrë mbi 61 mijë klikime.
Shiko videon me poshte.