Shokuese/ Vesa Luma lezbike?

Këngëtarja nga Kosova Vesa Luma është martuar me reperin Big Basta në vitin 2015 dhe kështu nuk ka patur asnjëherë dyshime mbi preferencat e saj seksuale.

Nëpërpmjet nëj postimi në Instagram ajo ka shokuar ndjekësit e saj.

Nëse kërkoni në Google emrin e saj do ju shfaqet një sondazh që të votoni nëse mendoni se ajo është ose jo lezbike.

Ok, WTF!,- ka reaguar Vesa në profilin e saj për zbulim që bëri.