Shokuese: Torturohen dhe më pas vriten dy hajna në Egjipt (Video)

Screen-Shot-2013-03-17-at-3.47.27-PM-463x620

Tortura të tmerrshme dhe vrasja e dy burrave në Egjipt të cilët kanë qenë të akuzuar për vjedhje.

Turma fillimisht lidhi për këmbë të dy burrat dhe më pas filluan ti rrahin kurse si rezultat i goditjeve të rënda ata vdiqën.

Linçimi publik në Egjipt ka ndodhur vetëm një javë pasi aturotietet egjiptjane i kanë bërë thirrje qytetarëve që të bashkpunojnë me shtetin dhe nëse e kapin dikë të pandershëm ta dorëzojnë në polici, mirëpo këtë rast si duket qytetarët nuk kishin durim ta prisnin dënimin e policisë dhe vendosën vetë ti dënojnë.
Sipas policisë egjiptjane ata u përpoqën të depërtojnë tek dy të lidhurit mirëpo ata janë penguar nga turma.