Shokuese: Shtatë të vdekur ulur në karrige

544136_476587732395021_12103707_nVëmendje! Kjo do tiu ndodhë hajdutëve grabitësve, kriminelëve seksual dhe të korruptuarve”, thuhet në një porosi të vendosur në trupin e vdekur të një personi

Trupat e pajetë të shtatë meshkujve janë gjetur në Uruapan në shtetin meksikan Michoacan. Që cështja të jetë me shokuese, meshkujt e egzekutuar nga armët, janë gjetur të lidhur në karrige plastike të vendosura në rrugë, ndërsa në trupat e disa prej tyre ishin vendosur letra me porosi. “Vëmendje! Kjo do tiu ndodhë hajdutëvem grabitësve, kriminelëve seksual dhe të korruptuarve”, thuhet në një porosi të vendosur në trupin e vdekur të një personi. Motivet e vrasjes nuk dihen. Sic theksohet disa perosna të premten kanë hyrë në një bar nate në Ciudad Altamiran dhe kanë filluar të shtënë nga armë zjarri, ndërsa katër civil dhe tre agjentë federal që nuk kanë qenë në detyrë kanë vdekur atë moment.