Shokuese! Personat me aftësi të kufizuara të lidhur 24 orë me zinxhirë (Foto)

Pamje rrëqethëse vijnë sërish nga Shkodra. Bëhet fjalë për Qendrën e Zhvillimit Shkodër, aty ku trajtohen personat me aftësi të kufizuara.

Emisioni investigativ “STOP” përmes një kamere të fshehtë ka arritur të filmojë disa nga pacientët të sëmurë mendërisht që qëndrojnë të lidhur për 24 orë.

Më shumë se sa një institucion, i cili duhet të kujdeset për këta pacientë, ai ngjan me një burg. Për ironi të fatit, këta pacientë jo vetëm që nuk marrin kujdesin dhe shërbimin e duhur, ata qëndrojnë 24 orë të lidhur me zinxhirë.stop-5-2-933x445